Jak odebrat synchronizované fotografie z iPadu

Pomocí procesu synchronizace iTunes můžete přenášet fotografie z počítače do aplikace Fotografie v iPadu. Tento proces synchronizace můžete také použít k odebrání dříve synchronizovaných fotografií z iPadu. IPad vám neumožňuje mazat synchronizované fotografie přímo z aplikace Fotky. Můžete však odstranit fotografie pořízené iPadem nebo uložené z e-mailů a textových zpráv.

1

Připojte svůj iPad k počítači pomocí datového kabelu.

2

Otevřete aplikaci pro fotografie v počítači a odstraňte synchronizované fotografie, které chcete odebrat ze svého iPadu. Fotky nemusíte fyzicky odstraňovat z počítače, ale musíte je odebrat ze synchronizovaných fotoalb.

3

Otevřete aplikaci iTunes v počítači poklepáním na ikonu iTunes.

4

Vyberte iPad z levého navigačního panelu. Klikněte na kartu „Fotografie“ v iTunes a v rozbalovací nabídce vedle položky „Synchronizovat fotografie z“ v horní části stránky vyberte složku, která obsahuje vaše fotografie.

5

Vyberte možnost „Vybraná alba, události a tváře a automaticky zahrnout“ a zaškrtněte vedle fotoalb, která chcete synchronizovat s iPadem. Vyberte album, ze kterého jste odebrali jednotlivé fotografie.

6

Kliknutím na tlačítko „Použít“ odeberete synchronizované fotografie z iPadu.